گروه آموزشی  شنوایی شناسی 

 

شنوایی شناسی به معنای شناخت و بررسی و تحقیق در زمینه های شنوایی است. که مسائلی از قبیل سنجش کمی و کیفی و ارزیابی اختلالات از نظر یافتن محل ضایعه و همچنین مسائل مربوط به توانبخشی نظیر تجویز و ارزیابی مشخصات الکترو اکوستیکی وسایل کمک شنوایی را در برمی گیرد . هدف از تشکیل این دوره کارشناس شنوایی شناسی تربیت افراد متعهد و کارشناسی است که بتواند مستقلا از عهده حل مسائل و مشکلات شنوایی برآیند و قادر باشند به تنهایی ناراحتی های شنوایی را تشخیص و توانبخشی نمایند.   

گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی براساس باورهای دینی مبنی بر حضانت از جسم و جان افراد جامعه با توجه به نقش و اهمیت حیاتی شنوایی در یادگیری زبان و گفتار و مهارت های ارتباطی و نیز ارتقاء سطح سلامت که از مهترین اهداف سازمان بهداشت جهانی و اولویت های برنامه های آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است، برنامه آموزشی خود را در حیطه های پیشگیری و حفاظت از شنوایی، تشخیص و توانبخشی، آموزش و مشاوره ارائه می نماید تا با تربیت افراد مجرب و متعهد در حیطه علوم نظری و بالینی رشته شنوایی شناسی با پژوهش و اتخاذ تدابیر مناسب، نیازهای بهداشتی جامعه را در زمینه شنوایی و تعادل مرتفع نماید.

گروه شنوایی شناسی دارای یک کلینیک مجهز در داخل دانشکده می باشد که انواع تست های شنوایی در این کلینیک انجام می پذیرد. به علاوه در بیمارستان های وابسته به دانشگاه نیز دانشجویان به امر کارورزی در این رشته مشغولند.  

 

فعالیت ها 

 علاوه بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی کلینیک شنوایی شناسی و تعادل این گروه، خدمات زیر را به بیماران ارائه می نماید:

  • ارزیابی های کامل سیستم شنوایی
  • ارزیابی عملکرد گوش میانی
  • آزمون های فیزیولوژیک و الکتروفیزیولوژیک شنوایی شناسی OAE, AEP, ASSR
  • آزمون های بررسی سیستم تعادل
  • خدمات تجویز سمعک های هوشمند و دیجیتال
  • خدمات مشاوره و توانبخشی
  • ارائه خدمات مشاوره ارزیابی، درمان اختلالات گفتار و زبان

 

 

فایل‌ها

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست