• تاریخ انتشار : 1400/08/19 - 13:28

ارتقای رتبه علمی یک نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده توانبخشی

با ارتقای مرتبه علمی ۱۶ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موافقت شد.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سیصد و یازدهمین جلسه هیئت ممیزه که با حضور دکتر علیرضا زالی برگزار شد، با ارتقا به استادی 16 تن از اعضای هیئت علمی از جمله همکار ارجمند سرکار خانم دکتر مینو کلانتری موافقت شد.

این موفقیت را به این همکار گرامی تبریک گفته و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون داریم.

دکتر مینو کلانتری دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و PhD کاردرمانی از دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

شایان ذکر است دکتر مینو کلانتری از سال ۱۳۸۵ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده و تا کنون با مرتبه استادیاری در دانشگاه فعالیت کرده است.

دکتر کلانتری عضو هیئت علمی برگزیده دانشکده در سال ۱۳۹۶ است، وی برگزاری کارگاه های آموزشی و چاپ ۵۰ عنوان مقاله فارسی و انگلیسی را در کارنامه دارد.

از مهمترین سوابق اجرایی وی می توان به مدیریت گروه کاردرمانی، عضویت در بورد تخصصی کاردرمانی، عضویت در EDO دانشکده توانبخشی، عضویت در شورای پژوهشی و آموزشی دانشکده توانبخشی، مدیریت پژوهشی دانشکده توانبخشی، همکاری با هیئت ممتحنه و ارزشیابی در طراحی سوالات آزمون ارشد و دکتر، عضویت در کمیته ارزشیابی انجمن کاردرمانی، عضویت در تیم تدوین استاندارد و عضویت در تیم بازنگری کوریکولوم ارشد کاردرمانی اشاره کرد.