• تاریخ انتشار : 1395/11/24 - 10:31
اولین همایش روز فناوری سلامت

بدینوسیله به اطلاع می رساند "اولین همایش روز فناوری سلامت" به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همراهی دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ یکم اسفندماه سال جاری، ساعت 9 صبح، در مجتمع آموزشی و پژوهشی نیایش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

همچنین به استحضار میرساند که در این همایش، شرکتها و موسسات دانش بنیان محصولات فناوری خود مانند دستگاه دیالیز، ونتیلاتور، کفش هوشمند، کیت های تشخیص، سیستمهای دارورسانی، محصولات بیوتکنولوژی، نرم افزار و ... را در بیش از 50 غرفه به نمایش گذاشته و یک جلسه میزگرد و پرسش و پاسخ با عنوان  "چالشهای فناوری و تبدیل ایده به ثروت" نیز با حضور متخصصین و مسئولین برگزار خواهد شد. علاوه بر این، جوایزی نیز به برترینهای فناوری اعطا خواهد شد.

آدرس محل برگزاری:تهران –خیابان ولیعصر –تقاطع بزرگراه نیایش –مجتمع آموزشی و پژوهشی نیایش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی