• تاریخ انتشار : 1402/04/05 - 10:41
با مشارکت بخش خصوصی فعال در حوزه چشم پزشکی انجام شد

برگزاری جشن پایان دوره دانشجویان ترم 8 بینایی سنجی

آیین فراغت از تحصیل و بدرقه دانشجویان مقطع کارشناسی بینایی سنجی یکشنبه چهارم تیر۱۴۰۲ در محل آمفی تئاتر دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.

به گزارش واحد روابط عمومی در این مراسم دکتر رضایی، معاون امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده به نمایندگی از حوزه ریاست ضمن آرزوی موفقیت برای فارغ‌التحصیلان در سایر مراحل زندگی، توصیه هایی جهت رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای ارائه کرد. در ادامه مراسم، استادان گروه اپتومتری نیز به تشریح شرایط پیش روی فارغ‌التحصیلان در بدو ورود به عرصه کار حرفه‌ای پرداخته و توصیه هایی برای کمک به کاهش مشکلات احتمالی ارائه شد. جلسه با ارائه اطلاعات فنی مربوط به نحوه انتخاب عدسی‌های مناسب عینک و روش‌های تهیه و تنظیم سفارش‌ عدسی های حرفه ای توسط مسئولان شرکت آیبک طب پارس در اختیار فارغ‌التحصیلان قرار گرفت و هدایایی از طرف شرکت به حضار اهدا شد.