• تاریخ انتشار : 1402/10/16 - 09:05

تسلیت شهادت جانسوز زائران مزار سردار دلها

ریختن خون انسان‌های بیگناه تحت هر شرایطی و با هر عنوانی جنایتی بزرگ و نابخشودنی است. دست جنایتکار تروریست‌ها این بار در سالروز میلاد بانوی دوعالم، حضرت فاطمه (سلام‌الله علیها)، جان حدود یکصد نفر از هم‌وطنانمان را در گلزار معطر شهدای کرمان گرفت و کشورمان را غرق در ماتم ساخت.

دانشگاهیان و دانشجویان ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی بزدلانه در شهر کرمان، شهادت جمعی از خواهران و برادرانمان را خدمت حضرت ولی عصر "عج"، مقام معظم رهبری، خانواده گرانقدر این شهیدان عزیز و ملت  ایران تبریک وتسلیت عرض  می نماییم و به جد خواهان چشاندن طعم قصاص عاملین و باعثین این جنایت ددمنشانه ایم.

شایان ذکر است که در این حادثه دردناک دو تن از اعضای خانواده درمان کشور، یعنی دو امدادگر نیز در میان شهدا بودند که شهادت آنان را حین انجام وظیفه به خانواده هایشان تسلیت می گوییم.