• تاریخ انتشار : 1400/05/04 - 10:29

توسط ریاست دانشکده توان‌بخشی انجام شد

قدردانی از کارکنان حراست دانشکده در امر واکسیناسیون

طی مراسمی در آستانه عید سعید غدیر از خدمات و تلاش‌های کارکنان حراست دانشکده توان‌بخشی در امر واکسیناسیون و مرکز تجمیعی واکسیناسیون شمال قدردانی شد.

در این مراسم که با حضور ریاست دانشکده توان‌بخشی و معاون پشتیبانی و کارکنان حراست برگزار شد، دکتر روستایی با خداپسندانه خواندن تلاش این گروه در امر نظم‌بخشی به امر واکسیناسیون مرکز تجمیعی بهداشت شمال، اقدام آنان را ستودنی و شایان توجه و قدردانی دانست.

بنا به این گزارش در ادامه ریاست دانشکده با اهدای لوحی از خدمات کارکنان حراست دانشکده تشکر و قدردانی به عمل آورد. در بخشی از این لوح آمده است:

«یکی از خدمات مهم و بی‌سابقه این عرصه، واکسیناسیون میلیون‌ها هم‌وطن است که در ماه‌های اخیر با تلاش رادمردان و شیر زنانی فداکار و نوع‌دوست، به انجام رسیده و این مهم محقق نمی‌شد مگر به فداکاری و ایثارگری همکاران ارجمند و گران‌قدر «حراست» دانشکده که با ایجاد نظم و انضباط مثال‌زدنی، نام و آوازه مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشکده توان‌بخشی را بر زبان‌ها انداختند و به حسن عمل و نیکویی رفتار، این مجموعه را زبانزد کردند.شایسته است در آستانه عید سعید غدیر، به سهم خود از خدمات ارزشمند و فعالیت‌های سودمند این گروه منسجم و سخت‌کوش قدردانی کنم و تلاش‌های شبانه‌روزی شما همکاران گرامی را ارج بنهم.»

• گروه خبری : اخبار یاهویی دانشکده