• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 14:24

مدارک لازم برای ثبت نام دانشجویان جدیدالورود - نظام آموزشی 3-3-6

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری دانشجویان – نظام آموزشی 3-3-6

1. -     اصل مدرک یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه
  2. -     کارنامه ریز نمرات دوره سه ساله ( کارنامه فارغ التحصیلی)
  3. -     کارنامه پایه دهم، یازدهم، دوازدهم به تفکیک و با مهرو امضا
  4. -     فرم گزارش سوابق تحصیلی (602)
  5. -     کپی تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی ( 2 سری)
  6. -     عکس پشت نویسی شده ( نام، نام خانو.ادگی، نام پدر، رشته، کدملی) (6 قطعه)
  7. -     وضعیت نظام وظیفه (اصل و کپی مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه فرد باشد- مخصوص برادران)

***برای آقایان، ارائه مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آنان باشد الزامیست. درصورت داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت،اصل مدارک و چنانچه مشمول نظام وظیفه هستند بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی با مراجعه به سامانه   services.epolice.ir نسبت به ثبت درخواست معافیت تحصیلی اقدام نمایند.

فرم های ثبت نامی (فرم شماره 1 و تعهدنامه مخصوص تمامی دانشجویان می باشد)

1. -     رسید تائیدیه سوابق تحصیلی                 نوع استعلام گیرنده            وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  2. -     رسید تائیدیه پیش دانشگاهی
  3. - رسید تائیدیه دیپلم                             استعلام گیرنده                     دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

***جهت تاییدیه مدارک تحصیلی و سوابق تحصیلی  به آدرس https://emt.medu.ir مراجعه نمایید. دقت گردد در سامانه مذکور در بخش استعلام گیرنده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتخاب شود.

1. -  دانشجویان انصرافی دوره روزانه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی باید فرم انصراف قطعی از رشتة قبلی، گواهی تسویه حساب کامل تأیید شده دانشگاه و اداره کل امور دانشجویان داخل را به دانشگاه جدید محل تحصیل خود ارائه دهند.