• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 14:28

-            گواهی سال ماقبل دیپلم

-            ریزنمرات دیپلم

-            ریز نمرات پیش دانشگاهی

-            کپی تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی ( 2 سری)

-            عکس پشت نویسی شده ( نام، نام خانو.ادگی، نام پدر، رشته، کدملی) (6 قطعه)

-            وضعیت نظام وظیفه (اصل و کپی مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه فرد باشد- مخصوص برادران)

***برای آقایان، ارائه مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آنان باشد الزامیست. درصورت داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت،اصل مدارک و چنانچه مشمول نظام وظیفه هستند بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی با مراجعه به سامانه   services.epolice.ir نسبت به ثبت درخواست معافیت تحصیلی اقدام نمایند.

-            فرم های ثبت نامی (فرم شماره 1 و تعهدنامه مخصوص تمامی دانشجویان می باشد)

-        رسید تائیدیه سوابق تحصیلی                 نوع استعلام گیرنده            وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

-        رسید تائیدیه پیش دانشگاهی

-        رسید تائیدیه دیپلم                             استعلام گیرنده                     دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

***جهت تاییدیه مدارک تحصیلی و سوابق تحصیلی  به آدرس https://emt.medu.ir مراجعه نمایید. دقت گردد در سامانه مذکور در بخش استعلام گیرنده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتخاب شود.

-        دانشجویان انصرافی دوره روزانه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی باید فرم انصراف قطعی از رشتة قبلی، گواهی تسویه حساب کامل تأیید شده دانشگاه و اداره کل امور دانشجویان داخل را به دانشگاه جدید محل تحصیل خود ارائه دهند.

• گروه خبری : اخبار یاهویی دانشکده
کلید واژه