• تاریخ انتشار : 1399/07/20 - 10:27
موفقیت ثبت اختراع دانشجوی رشته کاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

حمیده

خانم حمیده اسماعیلیون دانشجوی رشته کاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی موفق به دریافت تایید ثبت اختراع با موضوع" تونل تلفیق حسی برای افراد دارای اختلال در سیستم پردازشی حسی شد.

لازم به توضیح است سرکار خانم دکتر نوید میرزاخانی از اساتید هیات علمی و مدیر گروه کاردرمانی دانشکده  استاد راهنمایی ایشان را برعهده داشتند. همچنین خانم سحر لشکری از دانشجویان این رشته همکاری با خانم اسماعیلیون داشته اند. این طرح سه سال به طول انجامید و دستگاه اختراع شده برای ارزیابی و تعدیل سیستم پردازش حسی افراد اختلالات حسی از جمله افراد مبتلا به اوتیسم استفاده می شود.

انشالله در سایه خداوند متعال و با تکیه بر دانش و پشتکار خود همواره در زمینه ارتقا و اعتلای آموزشی و پژوهشی گام برداشته و موفق و پیروز باشند.