• تاریخ انتشار : 1399/06/22 - 14:03
پیام ریاست دانشکده به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید

یرفع الله الذین آمنوا منکم والذین اوتوا العلم درجات

آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی و به خانواده بزرگ دانشگاه شهید بهشتی به ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم توانبخشی صمیمانه تبریک گفته وتقارن شروع سال تحصیلی با هفته شکوهمند «دفاع مقدس» که تقارنی نیکوست و  فضای دانشگاه را به یاد و خاطره شهیدان، متبرک ساخته است .

لذا با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آرمان‌های امام راحل (ره) و شهدا تجدید میثاق کرده, همواره پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب را سر لوحه زندگی خود قرار می‌دهیم تا بتوانیم تحولی بنیادین در حوزه تعلیم و تربیت ایجاد کرده و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی را در فضای دانشگاه محقق سازیم .

علم چنان نقش ارزنده ای در حیات الهی انسان دارد که "طلب العلم فریضه علی کل مسلم "به فرموده پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم علم آموزی بر هر مسلمانی واجب است.

امید است با همت  کلیه اساتید وکارکنان دانشگاه بتوانیم گامهای مهمی در جهت رشد شکوفایی میهن اسلامی خود برداشته وبا ایمان وپشتکار در ایجاد بستری مناسب جهت بالندگی استعدادهای شما دانشجویان  پر تلاش ایران اسلامی همواره کوشا باشیم .

از درگاه خداوند متعال برای همه  اعضاء محترم هیئت علمی و کارکنان زحمتکش دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه شهید بهشتی آرزوی موفقیت و برای دانشجویان عزیز ، عزت وسربلندی وطی مدارج بالاتر علمی خواستارم .

دکتر محمد محسن روستایی

رئیس دانشکده علوم توانبخشی