• تاریخ انتشار : 1396/12/27 - 08:00

یا مدبر اللیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال

حول حالنا الی احسن الحال

بهار فصل رویش است و شادابی، فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند است. نوروز باستانی کهنترین جشن گیتی و رشته پیوند نسلهای گذشته و حال است که با آموزههای اسلامی تحکیم یافته و همواره بازگشت به زیبائی و خوبی را برای اقوام و فرهنگهای مختلف این مرز و بوم به ارمغان آورده است.

اینجانب در آستانه ورود به سال 1397 هجری خورشیدی از صمیم قلب برای دانشجویان عزیز و کارکنان شریف و اعضاء بزرگوار هیئت علمی، سالی سرشار از نشاط همراه با سلامتی و موفقیت آرزومندم.

امید است با یاری ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه الله  حضرت مهدی موعود (عج) و با پیروی از رهبری حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... خامنه ای (مدظله العالی) و با بهره گیری از توانمندیهای شایسته خویش در مسیر خدمت به نظام جمهوری اسلامی پیروز و سربلند باشید.

دکتر فرشاد اخوتیان

رئیس  دانشکده علوم توانبخشی