• تاریخ انتشار : 1399/02/24 - 11:05
امکان اختلال یک هفته ای در سامانه نوید

دانشگاه علوم پزشکی مجازی در حال اعمال تغییرات اساسی در ساختار سخت افزاری و شبکه ای سامانه های نوید کشور می باشد. انجام این تغییرات که با خریداری تجهیزات متعدد و برنامه ریزی طولانی مدت صورت می گیرد مزایایی را خواهد داشت:

1. تعداد سرورها به 5 برابر افزایش خواهد یافت در نتیجه درصورت ایجاد اشکال در نوید یک دانشگاه، سایر دانشگاه ها تحت تاثیر قرار نخواهند گرفت.
  2. حجم ذخیره سازی و حافظه داده ها به چندین برابر افزایش خواهد یافت و در نتیجه سرعت سامانه ها نیز تحت تاثیر کمبود فضا نخواهد بود.
  3. امنیت سرورهای نوید متناسب با روش های نوین حمله، ایمن تر از قبل خواهد شد.
  4. دامنه سامانه ها به Httpsتغییر خواهد کرد.
  5. عرض باند مورد استفاده سامانه ها همانند قبل بدون محدودیت خواهد بود (هم اکنون تا 2 گیگا بیت عرض باند مصرفی داریم.)
  6. همه سامانه های نوید در پشت فایروال های جدید اختصاصی (علاوه بر فایروال های قبلی) برای دسترسی شبکه قرارخواهند گرفت.

به اطلاع می رساند که کار انتقال سرورها از روز شنبه 27 اردیبهشت ماه آغاز می شود. هر دانشگاه در زمان انتقال بین یک تا دو روز دسترسی به سامانه نوید نخواهد داشت و بعد از آن هم ممکن است در طی یک هفته با اختلالاتی مواجه شود.

• گروه خبری : آرشیو,عمومی,فناوری اطلاعات,اخبار یاهویی دانشکده
  • گروه خبری : 92002