• تاریخ انتشار : 1399/12/26 - 11:32
برگزاری آیین بدرقه کاروان جهادی دانشجویی منتظران مصلح

کاروان جهادگران گروه منتظران مصلح بسیج دانشجویی دانشگاه با بدرقه دکتر زالی، رییس دانشگاه عازم مناطق محروم شدند.

مراسم بدرقه نوزدهمین کاروان دانشجویی بسیجیان جهادگر گروه منتظران مصلح با حضور دکتر زالی رییس دانشگاه  عصر دوشنبه ۲۵ اسفند ماه در مسجدالنبی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که دکتر زالی رییس دانشگاه، دکتر امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع، حجت الاسلام والمسلمین فرهادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر بلادیان مسئول بسیج دانشگاه ، هاشم ورزی مدیر امور دانشجویی  دانشگاه حضور داشتند.

شایان ذکر است از دانشکده توانبخشی آقایان چهرقانی(رشته شنوایی شناسی)، علی محمد ربانی(بینایی سنجی) و خانم نوری(بینایی سنجی) حجت الاسلام مقامی، کارشناس فرهنگی دفتر نهاد دانشکده توانبخشی را همراهی می کنند.