• تاریخ انتشار : 1400/07/12 - 12:31

رتبه علمی 2تن از اعضای هیئت‌علمی دانشکده علوم توان‌بخشی ارتقا یافت

با ارتقای رتبه علمی ۱۹تن از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ازجمله آقایان دکتر رضایی و دکتر حسینی، عضو هیئت‌علمی دانشکده توان‌بخشی موافقت شد.

در سیصد و دهمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی و سایر اعضا برگزار شد، با ارتقا به استادی 19 تن از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه ازجمله آقایان دکتر مهدی رضایی و دکتر سید مجید حسینی، همکاران هیئت‌علمی دانشکده توان‌بخشی موافقت شد.

دکتر مهدی رضایی دارای مدرک دکترا  از دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی است.

وی در سال ۱۳۷۸عضو هیئت‌علمی دانشگاه شد و با مرتبه علمی استادیار در حال ارائه خدمت است.

ازجمله سوابق علمی وی می‌توان به عضو هیئت‌علمی گروه آموزشی کاردرمانی دانشکده توان‌بخشی، معاونت آموزشی دانشکده توان‌بخشی و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی اشاره کرد.

*****

دکترسید مجید حسینی دارای مدرک کارشناسی ، کارشناس ارشد وPh.Dفیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

وی در سال ۱۳۶۹عضو هیئت‌علمی دانشگاه شد و در حال حاضر با رتبه علمی استاد یاردر حال ارائه خدمت است.

از مهم‌ترین سوابق علمی وی می‌توان به تدریس واحدهای اندازه‌گیری قدرت عضلات، تمرین درمانی، نگارش مقالات انگلیسی و فارسی، برگزاری کارگاه و انجام سخنرانی در کنفرانس‌های علمی اشاره کرد.

سخنرانی‌های متعدد در کارگاه‌ها و معاون دانشجویی دانشکده توان‌بخشی در کارنامه اجرایی وی به چشم می‌خورد.

روابط عمومی دانشکده علوم توان‌بخشی این موفقیت را به همکاران ارجمند و افتخارآفرین خود تبریک می‌گوید.