• تاریخ انتشار : 1397/02/08 - 09:57
فعالیتهای دانشجویان فیزیوتراپی به مناسبت هفته سلامت

روز سه شنبه چهارم اردیبهشت آقایان نیما البرزی و مهدی سیفی دانشجویان ترم 8 مقطع کارشناسی، با هماهنگی انجام شده بین گروه فیزیوتراپی و مسئولین مربوط، در محل دبستان پسرانه جواد الائمه واقع در منطقه 14 آموزش و پرورش شهر تهران حضور یافتند. در این برنامه غربالگری که در فاصله زمانی ساعت 12-9 انجام گرفت، دانشجویان فوق الذکر به ارزیابی راستای قامتی، وضعیت ستون فقرات و مفاصل اندام تحتانی حدود 100 نفر از دانش آموزان این دبستان پرداختند. در انتها دانش آموزانی که با انجام معاینات بالینی مشکوک به اختلالات عضلانی-اسکلتی بودند برای پیگیری و انجام بررسی های بیشتر به مسئولین مدرسه معرفی شدند.

همچنین درروز پنج شنبه 6 اردیبهشت خانم الناز سهراب زاده دانشجوی کارشناسی ارشدفیزیوتراپی در سرای محله منطقه 14 شهرداری تهران حاضر شدند و به ارائه مشاوره در زمینه پیشگیری از آسیبهای عضلانی–اسکلتی و آموزش ورزش های مناسب جهت اصلاح آنها به زنان سرپرست خانواده پرداختند.

• گروه خبری : آرشیو,عمومی,اخبار یاهویی دانشکده