• تاریخ انتشار : 1396/07/10 - 09:55
هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی

با عنایت به برگزاري هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی، كميته پژوهشی دانشجويان دانشگاه در نظر دارد همانند سال هاي گذشته پژوهشگران برگزیده بخش دانشجويي جشنواره، (یک نفر در مقطع دکترای تخصصی آموزشی، یک نفر در مقطع دکترای تخصصی پژوهشی، یک نفر در مقطع تخصص یا فوق تخصص، و یک نفر در مقطع کارشناسی ارشد یا دکترای عمومی)،  را به معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه معرفي نمايد. لذا از تمامي دانشجويان مقاطع و رشته هاي مختلف علوم پزشكي دانشگاه دعوت مي شود سوابق علمي پژوهشي(Curriculum Vitae) خود را حداكثر تا تاريخ 1396/8/10 به دفتر كميته پژوهشي دانشجويان دانشگاه تحویل دهند. ضروری است اطلاع رسانی جامع در این زمینه صورت گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آیین نامه، فرم مخصوص، و سایر موارد به صفحه هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی در وب سایت دانشگاه (www.sbmu.ac.ir) مراجعه شود.

(شماره تلفن کمیته پژوهشی دانشجویان دانشگاه : 22439789 )

• گروه خبری : 52072