• تاریخ انتشار : 1402/10/11 - 09:29
راهکارهای کاربردی درمان شکستگی ها به قلم رئیس دانشکده توانبخشی

کتاب «مدیریت فیزیوتراپی شکستگی ها» به چاپ رسید

کتاب «مدیریت فیزیوتراپی شکستگی ها» به قلم دکتر محمد محسن روستایی به بازار نشر وارد شد.

به گزارش واحد روابط عمومی، این کتاب که آخرین رهیافت های علمی در حوزه شکستگی های استخوان از دیدگاه متخصصان فیزیوتراپی است، توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی به چاپ رسیده است.

دکتر روستایی، دانشیار و رئیس دانشکده توانبخشی شهید بهشتی در این کتاب با اتکا به سه دهه حضور علمی و عملی در حوزه فیزیوتراپی، درمان فیزیوتراپی شکستگی های استخوانی را در ابعاد مختلف به بحث و بررسی پرداخته و آخرین راه های درمانی را نیز ارائه کرده است.

بنا به این گزارش این کتاب در 220 صفحه و شمارگان 500 عددی به زیور طبع درآمده و موضوعاتی همچون تقسیم بندی انواع شکستگی ها، راه های تشخیص شکستگی، انواع وسائل کمکی راه رفتن، مدیریت پزشکی و فیزیوتراپی در شکستگی های اندام تحتانی و فوقانی و همچنین مهره ها از بخش های مختلف این کتاب است.