• تاریخ انتشار : 1397/09/05 - 09:36
کسب عنوان برتر کتابخانه دانشکده‌ای دانشگاه توسط کتابخانه دانشکده علوم توانبخشی

کتابخانه دانشکده توانبخشی کتابخانه برتر دانشکده‎ای سال 97 گردید

در مراسم بزرگداشت روز کتابدار، چهارشنبه سی آبان 1397 همزمان با آخرین روز هفته کتاب، در محل تالار شهید بهشتی با حضور دکتر حائری، مشاور معاون تحقیقات و فن آوری در امور بین الملل،  دکتر حق پرست، مدیر منابع علمی، کتابخانه مرکزی و اسناد، دکتر صفری مشارو اجرایی معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه، دکتر اکبر زاده باغبان معاون تحقیقات و فن آوری دانشکده علوم توانبخشی، دکتر حقیقی معاون آموزشی مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی امام حسین (ع) و جمعی از کتابداران کتابخانه های تابعه دانشگاه برگزار شد. در این مراسم در مورد اهمیت حوزه کتابداری و اطلاع رسانی صحبت شد و از زحمات کتابداران مراکز در خصوص ارتقاء کتابخانه ها تشکر به عمل آمد. در پایان این مراسم از کتابخانه های برتر، کتابدار برتر و کتابدار پیشکسوت در عرصه کتابداری با اهدای لوح و جوایز قدردانی شد. شایان ذکر است کتابخانه دانشکده علوم توانبخشی به عنوان   کتابخانه برتر دانشکده ای سال 97 انتخاب گردید. ضمن عرض تبریک به همکاران محترم کتابخانه دانشکده توانبخشی (خانم دکتر لاله جولاهی و خانم کاظمی) برایشان سلامتی و موفقیت آرزومندیم.