در سالن آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی برگزار شد
برگزاری نشست آموزشی بحران آب در دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جلسه آموزشی بحران آب و راه های صرفه جویی در مصرف آب، روز یکشنبه 11 خرداد ماه ویژه همکاران محترم دانشکده توانبخشی با حضور و تدریس جناب آقای مهندس عزتی کارشناس محترم اداره آب و فاضلاب استان تهران، برگزار شد.
در این کارگاه سه ساعته که با هدف ارتقای سطح آگاهی و دانش پرسنل دانشکده در زمینه مسائل مربوط به نوع آبی که میتوانیم مصرف کنیم و همچنین نحوه استفاده صحیح از آب، به بررسی دقیق و شرح خشکسالی و بحران آب در تهران و موارد مرتبط با آن پرداخت.
آقای عزتی در این نشست با بیان اینکه آب تهران به نقل از سازمان بهداشت جهانی جزء 10 آب اشامیدنی برتر دنیاست و با توجه به اینکه هر لیتر آب از زمان ورود به تصفیه خانه تا خارج شدن از آن 55 دقیقه زمان لازم دارد که تصفیه شود؛ بنابراین دستگاه های تصفیه آب خانگی عملا بی فایده و چون در فیلتر های استفاده شده در آن از رزین استفاده می شود آب خارج شده از آن سمی می باشد.
ایشان همچنین خاطر نشان کرد با توجه به تاکید دین مبین اسلام مبنی بر پرهیز از اسراف، برای صرفه جویی و مصرف بهینه در این سرمایه ی حیاتی لازم است علاوه بر تغییر در عادت ها و الگوهای مصرف در خانه، از وسایل کم مصرف دارای نشان A+ استفاده کرد. زیرا وسایل دارای برچسب انرژی B در طولانی مدت علاوه بر اتلاف سرمایه و آب 2/5 برابر بیشتر از برچسب A انرژی مصرف می کنند.
بنا بر گفته ایشان با توجه به اینکه اگر کل آب جهان را یک ظرف 4 لیتری فرض کنیم آب شیرین به اندازه یک قاشق چای خوری است؛ باید به خاطر داشت که اگر شیر آب ا دقیقه باز باشد 10 لیتر آب و اگر دوش حمام بیش از 5 دقیقه باز بماند بیش از 100 لیتر آب به هدر می رود.
ایشان همچنین افزودند برای آن که بتوانیم آب اشامیدنی که به دست ما میرسد را به بهترین نحو به به مصرف برسانیم از جوشاندن آب بیش از یک دقیقه در دمای جوش و از آشامیدن آب های مانده در یخچال بیش از دو روز پرهیز کنیم.
حضور فعال و استقبال همکاران از این دوره آموزشی، بیانگر درک صحیح آنان از شرایط کمبود آبهای زیر زمینی و همکاری در صرفه جویی در مصرف آب میباشد.
نظر