• تاریخ انتشار : 1402/04/03 - 08:53
  • بازدید : 70
  • تعداد بازدید : 69
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور دکتر زالی

استادان فعال حوزه بین‌الملل دانشگاه قدردانی شدند


 

در مراسمی که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و‌جمعی از مسئولان برگزار شد، اساتید فعال در حوزه تدریس به دانشجویان بین‌الملل مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش واحد روابط عمومی در مراسم قدردانی از استادان فعال در حوزه تدریس به دانشجویان بین‌الملل اظهار کرد: تعامل بیشتر استادان فعال در حوزه بین‌الملل راهکار موثری برای رسیدن به زبانی مشترک وتسهیل فرایندها با هدف بین‌المللی شدن دانشگاه است.

رییس دانشگاه افزود: اگر با نگاه آینده‌نگارانه در مسیر پذیرش دانشجوی بین‌الملل حرکت نکنیم، بسیاری از پشتوانه‌های علمی را از دست خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه دیپلماسی علمی، لفظی شناخته شده در ادبیات آکادمیک جهانی است ادامه داد: در سالهای اخیر تحولی پرشتاب در مسیر بین‌المللی سازی آکادمیک باز تعریف شده است.

دکتر زالی با اشاره به اینکه دیپلماسی علمی همواره در حال بروز شدن است خاطرنشان کرد: بخش‌های متنوعی به بین‌المللی سازی دانشگاهها در حال اضافه شدن است که در میان مهم‌ترین شاخه دیپلماسی آکادمیک معرفی می‌شود.

 

وی خطاب به اساتید حاضر در جلسه گفت: شما افسران قدرتمند دیپلماسی علمی و آکادمیک هستید.

 

رییس دانشگاه با تاکید بر اینکه نگاه دانشگاه به موضوع بین‌المللی سازی تنها به ارتقای دانشگاه منتهی نمی‌شود خاطرنشان کرد: موضوع مسئله‌ای ملی و وطن دوستانه است که آورده آن ارتقای جایگاه علمی کشور را به دنبال دارد.

 

دکتر زالی از برگزاری سمپوزیوم بزرگ علمی در حوزه علم و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبرداد و گفت: این رویداد علمی با هدف تبادل نظر، تسهیل فرایندها و رفع چالش‌ها در حوزه فناوری برگزار خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه امروز سنجه قدرت کشورها، دیپلماسی نرم است عنوان کرد: در دنیای امروز قدرت کشورها توسط  وسعت و تجهیزات مورد سنجه قرار نمی‌گیرد بلکه توان علمی و به عبارتی قدرت نرم‌افزاری حرف اول را می‌زند که باید در تعاملات بین‌المللی از این دیپلماسی استفاده کرد.

 

رییس دانشگاه با تاکید بر اینکه بین‌المللی شدن دانشگاهها موضوعی لاکچری و فانتزی نیست ادامه داد: بین‌المللی سازی ضرورت مهم آکادمیک دانشگاه است.

 

دکتر زالی گفت: دانشگاههایی که فعالیت بین‌المللی ندارند از گردونه پیشرفت خارج و محکوم به حذف و فنا هستند، حتی اگر از بالاترین رنکینگ‌ها برخوردار باشند.

 

رییس دانشگاه در ادامه روند جذب دانشجویان بین‌الملل در کشورهای منطقه را با ایران مقایسه کرد و افزود: برای جذب بیشتر دانشجو و بین‌المللی شدن دانشگاهها نیاز به کار جهادی و عزم ملی داریم.

 

وی با تاکید بر این که نباید برای جذب دانشجوی خارجی محدود به یک یا دو کشور شویم خاطرنشان کرد: این مسئله روند فعالیت‌ها را محدود و ناپایدار خواهد کرد.

 

دکتر زالی تبلیغات گسترده و معرفی توانمندی‌های علمی دانشگاه را راه‌حل مناسبی برای افزایش دامنه‌ جذب دانشجو عنوان کرد و کشورهای همسایه مثل قطر، اردن و امارات را رقیب سرسخت ایران در جذب دانشجویی بین‌المللی دانست.

 

وی یادآوری کرد: تسریع در روند بین‌المللی شدن دانشگاهها به نگاه فراسرزمینی نیاز دارد.

در پایان از خدمات استادان فعال در حوزه آموزش به دانشجویان غیرایرانی قدردانی به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار یاهویی دانشکده
  • کد خبر : 128179
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست