• تاریخ انتشار : 1400/06/22 - 09:40
  • بازدید : 44
  • تعداد بازدیدکننده : 43
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارائه مقالات گروه کاردرمانی دانشکده توان‌بخشی در كنفرانس بین‌المللی

گروه کاردرمانی دانشکده توان‌بخشی دانشگاه در كنفرانس بین‌المللی کشور مالزی که توسط دانشگاه‌های Taylor و Kelaniya برگزار شد، به ارائه تازه‌ترین تجربیات خود در حیطه‌ی توان‌بخشی افراد مبتلا به کووید-19 پرداخت

 

 

 

گروه کاردرمانی دانشکده توان‌بخشی دانشگاه در كنفرانس بین‌المللی کشور مالزی که توسط دانشگاه‌های Taylor و Kelaniya  برگزار شد، به ارائه تازه‌ترین تجربیات خود در حیطه‌ی توان‌بخشی افراد مبتلا به کووید-19 پرداخت.

 

به گزارش روابط عمومی دانشکده توان‌بخشی، کنفرانس بین‌المللی BLM2-ICAM4  با موضوع تجارت، حقوق و مدیریت در بحران پاندمی کووید-19،  برگزار شد. محورهای موردبحث در این کنفرانس شامل چالش‌های تجاری، اقتصادی، حقوقی و بهداشتی ایجادشده برای رهبران و مدیران ارگان‌های مختلف و همچنین راهکارهای آن‌ها برای مقابله با این چالش‌ها بود. همچنین بر اهمیت وابستگی متقابل جهانی، نیاز به هم‌افزایی نهادها و به اشتراک‌گذاری نظرات محققان، آموزش‌دهندگان، بازاریابان و سیاست‌گذاران، مورد تأکید قرار گرفت.

 

در این همایش که استادان و صاحب‌نظران داخلی و خارجی به ارائه آخرین یافته‌ها و دستاوردهای پژوهشی خود پرداختند، شفق ساعی دانشجوی کارشناسی ارشد گروه کاردرمانی دانشكده توان‌بخشی دانشگاه نیز به ارائه تجربیات خود در مواجهه با بیماران مبتلا به كوويد ١٩ پرداخت.

وی در مقاله‌ای با عنوان « The effect of online cognitive behavioral therapy on depressive symptoms in recovered patients with COVID-19» بر ضرورت استفاده از درمان شناختی رفتاری آنلاین جهت بهبود وضعیت عاطفی/ روانی افراد مبتلا به کووید-19 بهبودیافته تأکید کرد.

 

این پژوهش نیمه تجربی با همکاری دکتر نوید میرزاخانی مدیر گروه کاردرمانی دانشکده توان‌بخشی دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی و دكتر مهدي عليزاده از دانشگاه علوم پزشكي ايران بر روی 20 بیمار بهبودیافته از کووید-۱۹ به مدت یک  ماه انجام شد.

 

مطالعه مذکور با هدف بررسی تأثیر درمان شناختی رفتاری آنلاین (CBT) بر روی علائم افسردگی در بیماران بهبودیافته از کووید-۱۹ انجام شد و بر اساس نتایج حاصله از پرسشنامه‌ی بک، نمره افسردگی شرکت‌کنندگان پس از CBT آنلاین به میزان قابل‌توجهی کاهش یافت.

 

 بنا به توصیه محققان این پژوهش، به‌منظور ارتقاء بهبود بیماران مبتلا به کووید-19 و کمک به مقامات بهداشتی برای توسعه اقدامات پیشگیرانه و درمان مؤثر مشکلات عاطفی/ روانی ناشی از این ویروس، ضروری است تا  از روش CBT آنلاین در توان‌بخشی این افراد استفاده گردد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار یاهویی دانشکده
  • گروه خبری : 108009
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست