• تاریخ انتشار : 1399/10/27 - 11:41
  • بازدید : 153
  • تعداد بازدیدکننده : 48
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
ارائه پژوهش گروه توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره کووید-۱۹ در کنفرانس بین المللی

ارائه پژوهش گروه توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره کووید-۱۹ در کنفرانس بین المللی

ارائه پژوهش گروه توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره کووید-۱۹ در کنفرانس بین المللی

گروه کاردرمانی دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور مجازی در شانزدهمين كنفرانس بین المللی توسعه منابع انساني که از تاریخ 14 تا 17 دی در ساختمان مدیریت صنعتی برگزار شد، آخرین رهیافت های خود را درباره پاندومی كوويد ١٩ ارائه کرد.

شفق ساعي، دانشجوي كارشناسي ارشد كاردرماني در مطالعه اي كه با همراهي  دکتر نوید میرزاخانی از علوم پزشكي شهيدبهشتي و دكتر مهدي عليزاده از علوم پزشكي ايران انجام داده بود، در شانزدهمین کنفرانس بین المللی توسعه منابع انسانی با حضور سخنرانانی از کشور های آمریکا، انگلستان و استرالیا، با اشاره به فرصت مناسب پیش آمده جهت به اشتراک گذاری آخرین یافته های پژوهشی در جهان بر ضرورت برقراری ارتباط بین متخصصین علوم پزشکی و توانبخشی با مدیران سازمان ها و ارگان ها جهت  توسعه ی منابع انسانی در شرایط پاندمی کووید-۱۹ تاکید کرد.

وی در این گردهمایی علمی با ارائه مقاله خود با عنوان «راهبردهاي مقابله اي با كيفيت زندگي در افراد ميتلا به كوويد ١٩ بستري در بيمارستان امام رضا تبريز» به ارائه تجربیات خود در مواجهه با بیماران کرونایی پرداخت.

هدف از پژوهش صورت گرفته، بررسی نوع راهبرد های مقابله ای اتخاذی توسط افراد مبتلا به کووید-19 و ارتباط احتمالی آن با کیفیت زندگی این بیماران بود.

این مطالعه ی توصیفی-تحلیلی بر روی 70 بیمار مبتلا به کووید-19 بستری در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز به مدت 2 ماه صورت گرفت. محققین ضمن رعایت پروتکل های مواجهه با بیماران مبتلا، پرسشنامه ها را در اختیار بیماران قرار دادند. در یافته های به دست آمده از اطلاعات دموگرافیک این مطالعه مشاهده شد که 56 نفر از مبتلایان کارمند بودند و وجود ارتباط مستقیم و معنادار میان استفاده از راهبرد مقابله ای مسئله مدار و کیفیت زندگی، ضرورت توجه مدیران سازمان ها به نیاز های روانی-عاطفی کارمندان مبتلایشان را خاطر نشان کرد. به توصیه ی محققان این پژوهش، برقراری ارتباط میان متخصصین علوم توانبخشی و مدیران سازمان ها در دوره ی بحران کووید-19، ضروری است.

در این کنفرانس بین المللی مهمترین یافته های همسو با هدف پژوهش، مورد توجه داوران قرار گرفت و ابراز امیدواری شد تا  دستاوردهای چنین مطالعاتی زمینه ساز افزایش آگاهی و بهبود عملکرد منابع انسانی و  مدیران سازمان ها در مواجهه با بحران های مرتبط با بهداشت و سلامت از جمله پاندمی کووید-۱۹ گردد.

  • گروه خبری : آرشیو,عمومی,اخبار یاهویی دانشکده
  • گروه خبری : 100808
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست